Xiaomi Jeeback G2 Tens Pulse Electric Neck Massager-Ηλεκτρικό μασάζ συμβατό με Mi home app

Xiaomi Jeeback G2 Tens Pulse Electric Neck Massager-Ηλεκτρικό μασάζ συμβατό με Mi home app


BHMA 1: Φορέστε το μασέρ


Το Jeeback Massager χρησιμοποιεί ένα εργονομικό σχεδιασμό σχήματος "L", το οποίο εγγυάται την τέλεια εφαρμογή στο λαιμό σας για να αποτρέψει την ολίσθηση της συσκευής. Βεβαιωθείτε ότι το μασάζ ταιριάζει ακριβώς στο λαιμό σας.Για να απολαύσετε το καλύτερο αποτέλεσμα μασάζ, βεβαιωθείτε ότι οι τρεις πλάκες ηλεκτροδίων να αγγίζουν στενά το δέρμα σας (Δέστε τα μαλλιά σας και βγάλτε τα κολιέ πριν από τη χρήση). Και προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε μια βρεγμένη πετσέτα για να υγράνετε το λαιμό σας λίγο νωρίτερα.

 

BHMA 2: Λειτουργήστε το μασάζ

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνεται ή να κατεβάσετε την «εφαρμογή MI HOME» στο τηλέφωνό σας για να το χειριστείτε. Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορείτε απλώς να επιλέξετε έναν από τους δύο τρόπους λειτουργίας του μασάζ, καθώς δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα.


ΕΠΙΛΟΓΗ 1: Τηλεχειριστήριο

Πατήστε σύντομα το κουμπί λειτουργίας στο μασάζ για ένα δευτερόλεπτο. Όταν ακούτε ένα μικρό ηχητικό σήμα και δείτε το λευκό φως να αναβοσβήνει, πατήστε σύντομα το “M” στο τηλεχειριστήριο για να ξεκινήσετε να κάνετε μασάζ.

 

Αφού ενεργοποιήσετε το μασάζ, η προεπιλεγμένη ρύθμιση έντασης είναι το πρώτο επίπεδο ισχύος. Μπορεί να μην νιώθετε τίποτα στην αρχή. Εάν ναι, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί "+" για να ρυθμίσετε την ένταση.

Το Jeeback παρέχει επίσης τρεις διαφορετικούς τρόπους μασάζ (ζύμωμα, ξύσιμο και βελονισμό). Απλά πρέπει να πατήσετε το κουμπί "∧" και "∨" για εναλλαγή μεταξύ αυτών των τριών λειτουργιών και να βρείτε την ιδανική λειτουργία για τον εαυτό σας.

ΕΠΙΛΟΓΗ 2: Έλεγχος εφαρμογών MI HOME

Πρώτα. κατεβάστε το "MI HOME APP" από το κατάστημα εφαρμογών στο τηλέφωνό σας.

Το XIAOMI επιτρέπει μόνο το προϊόν Jeeback να εμφανίζεται μόνο στην κινεζική ηπειρωτική χώρα στην εφαρμογή του. Εάν η εφαρμογή MI HOME δεν μπορεί να βρει το Jeeback G2 για προσθήκη, δοκιμάστε αυτήν τη λύση για να αλλάξετε την περιοχή στην ηπειρωτική Κίνα: Profile --- Settings --- Region --- Switch to Chinese mainland και αποθηκεύστε.

Σε αντίθεση με τη χρήση του τηλεχειριστηρίου, πρέπει να πατήσετε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας στο μασάζ για τρία δευτερόλεπτα. Όταν ακούτε ένα μικρό ηχητικό σήμα και δείτε το μπλε φως να αναβοσβήνει, ανοίξτε το MI Home APP και συνδεθείτε.

Κάντε κλικ στο "+" στην επάνω δεξιά γωνία για να προσθέσετε μια νέα συσκευή (βεβαιωθείτε ότι το Bluetooth του τηλεφώνου σας είναι ενεργοποιημένο). Ολοκληρώστε τη σύνδεση σύμφωνα με τις οδηγίες στη σελίδα APP. Εάν η ένδειξη στο μασάζ παραμένει μπλε, αυτό σημαίνει ότι έχει συνδεθεί με επιτυχία. Μπορείτε να αρχίσετε να απολαμβάνετε και να χαλαρώνετε!

Ο έλεγχος APP είναι πολύ πιο εύκολος από το τηλεχειριστήριο. Όλες οι λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά έχουν εικονίδια και περιγραφές που είναι κατανοητές. Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε την αγαπημένη σας λειτουργία στο τηλέφωνό σας.

 

Επιπλέον, η εφαρμογή διαθέτει δυνατότητα μνήμης. Απλώς πατήστε το "Αποθήκευση της τρέχουσας κατάστασης", μπορεί να αποθηκεύσει την αγαπημένη σας λειτουργία. Την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσετε το μασάζ, απλώς πατήστε το "Memory Skill" για να αποκτήσετε πρόσβαση στην τελευταία σας ρύθμιση. Σας προτείνουμε λοιπόν να χρησιμοποιήσετε το APP για να χειριστείτε το μασάζ.


Ε: Τι είδους άτομα δεν είναι κατάλληλα για χρήση του Jeeback;

Α: Αν και είναι ασφαλές για τους περισσότερους ανθρώπους, οι ειδικοί συνιστούν σε ορισμένες ομάδες ανθρώπων να αποφεύγουν τη θεραπεία με ΔΕΔΑ εκτός εάν ένας γιατρός συμβουλεύει τη χρήση του.

Αυτή η πρόταση ισχύει για τα ακόλουθα άτομα:

   1)Έγκυες γυναίκες: Οι έγκυες γυναίκες πρέπει να αποφεύγουν τη χρήση TENS στην κοιλιακή και την πυελική περιοχή.
   2)Άτομα με επιληψία: Η εφαρμογή ηλεκτροδίων στο κεφάλι ή στο λαιμό ατόμων με επιληψία μπορεί να προκαλέσει επιληπτικές κρίσεις.
   3)Άτομα με καρδιακά προβλήματα.
   4)Άτομα με βηματοδότη ή άλλο είδος ηλεκτρικού ή μεταλλικού εμφυτεύματος.

Ε: Τι γίνεται αν το δέρμα μου γίνει κόκκινο και είχε ένα ξεχωριστό επώδυνο συναίσθημα μετά τη χρήση του μασάζ;

Α: Υπάρχουν τρεις λόγοι:

    Ο χρόνος μασάζ μπορεί να είναι πολύ μεγάλος ή η ένταση που ορίζετε είναι πολύ δυνατή. Προτείνουμε ότι ο χρόνος μασάζ δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 30 λεπτά και η ένταση πρέπει να ρυθμίζεται σε αποδεκτό επίπεδο που μπορεί να αντέξει το σώμα σας.
    Οι πλάκες ηλεκτροδίων ενδέχεται να μην αγγίζουν στενά το δέρμα του λαιμού σας. Βεβαιωθείτε ότι οι τρεις πλάκες ηλεκτροδίων συνεχίζουν να αγγίζουν στενά το δέρμα σας (Δέστε τα μαλλιά σας και βγάλτε τα περιδέραια πριν από τη χρήση).
    Βεβαιωθείτε ότι το δέρμα του λαιμού σας είναι καλά βρεγμένο. Πριν χρησιμοποιήσετε το μασάζ, προτείνουμε να υγράνετε το λαιμό σας με βρεγμένη πετσέτα εκ των προτέρων.

 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

  • Views: 1469
  • Κατασκευαστής: Xiaomi
  • Κωδικός Προϊόντος: 9787752
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
5 Product(s) Sold
  • 64,00€
Περιέχει 3 επίπεδα καθαρισμού, 1)Καθάρισμα ακριβές σημείο 2) Γενικό καθάρισμα 3) Βαθύ καθάρισμα.Ευέλ..
20,25€
Περιέχει 3 επίπεδα καθαρισμού, 1)Καθάρισμα ακριβές σημείο 2) Γενικό καθάρισμα 3) Βαθύ καθάρισμα.Ευέλ..
16,04€
Ο υγραντήρας Deerma F301 παρέχει τα βέλτιστα επίπεδα υγρασίας στον χώρο φροντίζοντας την υγεία...
26,30€
Σημείωση 1: Το Aqara Hub E1 είναι έκδοση ΕΕ, μοντέλο: HE1-G01. Σημείωση 2: Μπορείτε να χρησιμοποιήσε..
26,80€