Φιγούρες

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Bandai Dragon Ball Super Saiyan Vegeta 15 cm (Figure-Rise Model Kit)

Συναρμολογούμενο μοντέλο - φιγούρα του Vegeta Super Saiyan (Figure-Rise Model Kit) από την anime σειρά Dragon Ball. Υψηλής ποιότητας συναρμο..

39,50€

Good Smile Company Φιγούρα Attack on Titan Eren Yeager (Nendoroid)

Συλλεκτική φιγούρα - nendoroid του Eren Yeager από την anime σειρά Attack on Titan. Υψηλής ποιότητας φιγούρα από υλικό PVC, ύψους 1..

55,00€

Good Smile Company Φιγούρα Attack on Titan Mikasa Ackerman (Nendoroid)

Συλλεκτική φιγούρα - nendoroid της Mikasa Ackerman από την anime σειρά Attack on Titan. Υψηλής ποιότητας φιγούρα από υλικό PVC, ύψο..

55,00€

Harry Potter Wand Replica Harry Potter 38 cm

Βασικά χαρακτηριστικά:Κλίμακα 1:1Μήκος: 35.5 εκ.Ρεπλίκα ραβδί Harry Potter από τις ταινίες Harry Potter από την The Noble Collection...

26,99€

Harry Potter Wand Replica Hermione 38 cm NOB0002

The Noble Collection is pleased to present their Harry Potter resin wand collection. Measuring approximately 38 cm in length, each is pres..

26,99€

Lord of the Rings Goblet Rivendell

Ποτήρι για κρασί της εταιρείας Nemesis Now, το οποίο είναι ιδανικό τόσο για λευκά, όσο και για κόκκινα κρασιά. Το σχήμα είναι τέτοιο που ..

59,90€

Lord of the Rings Pendant Arwen´s Evenstar (silver plated)

Συλλεκτικό αντίγραφο μενταγιόν Evenstar της Arwen από το Lord of the Rings .Κατασκευασμένο από ασημένιο μέταλλο και σετ από κ..

65,50€

Nemesis Now Harry Potter: Firebolt Wall Plaque Ρεπλίκα μήκους 34.5εκ. Τελευταία κοματια

Nemesis Now Harry Potter: Firebolt Wall Plaque Ρεπλίκα μήκους 34.5εκ.

Εξαιρετικά σχεδιασμένο κομμάτι από την εταιρεία Nemesis Now για την σειρά  «Χάρι Πότερ» μας φέρνει την σκούπα Firebolt ζωγραφιστεί με σ..

53,90€