Αγαπητοί πελάτες θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως εναρμονιζόμενοι με τις νέες διατάξεις για την καταπολέμηση του εξάπλωσης του covid19 (Κορωνοιου), το φυσικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από την Τετάρτη 18/03/2020 και έως ότου λάβουμε νέες οδηγίες. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρόλα αυτά θα παραμείνει ανοικτό και θα εκτελεί κανονικά τις παραγγελίες. Βασικό μέλημα μας είναι η υγεία του προσωπικού μας έχοντας λάβει όλα τα μέτρα για την διασφάλιση των κανόνων υγιεινής. Ευχόμαστε σε όλους υγεία, ηρεμία και υπομονή

Διασκέδασης

Διασκέδασης
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Xiaomi Fimi X8 SE Global

Το foldable quadrocopter Xiaomi Fimi X8 SE αποτελεί μέλος της "οικογένειας" Mijia/Youpin της Κινεζικής εταιρείας. Η ενσωματωμένη, ..

630,00€

Xiaomi Robot MITU Mobile Phone Control

Περιγραφή προϊόντος XIAOMI MI Robot BuilderΦτιάξε από την αρχή το δικό σου εντυπωσιακό ρομπότ και δώσε του "ζωή", χωρίς να χρειάζεσαι γνώσει..

69,99€

Μαγική Βρύση Συνεχής Ροής Cy - 952

Περιγραφή:Η μαγική βρύση θα σας δώσει μια απίστευτη οπτική εμπειρία.Η βρύση αιωρήθηκε στον αέρα, χωρίς να κρεμάσει και να στηρίξει, χωρίς να..

12,80€

Παιχνίδι Ενηλίκων Drinking Bingo Σφηνάκια Με 48 Μπάλες

Παιχνίδι Bingo Σφηνάκια Με 48 Μπάλες Μπορείτε να παίξετε τώρα το αγαπημένο σας παιχνίδι με την παρέα σας με αυτό το ολοκληρωμένο σετ για ..

11,90€

Παιχνίδι ενηλίκων σφυράκι-σφηνάκι - Hammer Shot Game

Παιχνίδι ενηλίκων σφυράκι-σφηνάκι - Hammer Shot GameΤο σφυράκι-σφηνάκι - Hammer Shot Game είναι ένα παιχνίδι πολύ εύκολο και πολύ διασκεδαστ..

12,00€