Αγαπητοί πελάτες θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως εναρμονιζόμενοι με τις νέες διατάξεις για την καταπολέμηση του εξάπλωσης του covid19 (Κορωνοιου), το φυσικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από την Τετάρτη 18/03/2020 και έως ότου λάβουμε νέες οδηγίες. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρόλα αυτά θα παραμείνει ανοικτό και θα εκτελεί κανονικά τις παραγγελίες. Βασικό μέλημα μας είναι η υγεία του προσωπικού μας έχοντας λάβει όλα τα μέτρα για την διασφάλιση των κανόνων υγιεινής. Ευχόμαστε σε όλους υγεία, ηρεμία και υπομονή

Προβολείς

Προβολείς
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Πανίσχυρος Χριστουγεννιάτικος Αδιάβροχος Προβολέας Laser Εξωτερικού Χώρου 5W με Κόκκινα, Πράσινα Κινούμενα Flash Spots, Με Remote Control Κατάλληλο για Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση 12V(CK-JW0105)

Υλικό: Μεταλλικό περίβλημαΕύρος ακτινοβολίας: 10Μ*10ΜΜοντέλο: CK-JW0105Χρώμα: ΜαύροΔιαστάσεις: 99*90mmΒάρος: 490grΣυνολικό βάρος: 660grΔιαστ..

35,00€

Χριστουγεννιάτικο Φωτορυθμικό laser αδιάβροχο εξωτερικού και εσωτερικού χώρου OEM 1-3 Εργάσιμες

Χριστουγεννιάτικο Φωτορυθμικό laser αδιάβροχο εξωτερικού και εσωτερικού χώρου OEM

Φωτορυθμικό laser αδιάβροχο εξωτερικού - εσωτερικού χώρου με πάσσαλο στήριξηςΑυτό το αδιάβροχο φωτορυθμικό laser light νυχτερινού φωτισ..

32,00€

Χριστουγεννιάτιος Εξωτερικός Προβολέας laser Αδιάβροχο OEM

Δώστε μια νέα εικόνα στο σπίτι σας με ένα φωτεινό ουρανό με αστέσια!Είναι αδιάβροχο και εύκολο στη τοποθέτηση.Ιδανική απόσταση περίπου 15 μέ..

22,50€